Makłowicz vs Okrasa
Re: Makłowicz vs Okrasa
Dokladnie tak.
To tak samo jakby koles mial super garnitur, samochod i plakal do kamery ze ejst biedny i nie ma kasy.
To tak samo jakby koles mial super garnitur, samochod i plakal do kamery ze ejst biedny i nie ma kasy.
- Niezawodny
Dla mnie na szczycie jest oczywiście Makłowicz!. Po nim Pascal bo potrafi zaciekawić.
The man who is swimming against the stream knows the strength of it.
Maklowicz gotuje bardzo tlusto, nie wiem jak moze komus smakowac kuchnia bawarska, ktora on sie tak bardzo zachwycal. Moim zdaniem Okrasa ma duzo ciekawsze przepisy od niego, ale i tak Pascal jest najlepszy.
Jak dla mnie maklowicz to dno totalne.
Jak majac spory budzet programu tak jak on, mozna w kolko uzywac (jezeli w ogole) ziol suszonych.
Jak juz sie zaczal zachwycac zapachem suszonej bazylii ( ktora nie ma nawet 1/100 aromatu swiezej) wachajac w ktoryms programie torebke, to mnie az telepac zaczelo.
Jak majac spory budzet programu tak jak on, mozna w kolko uzywac (jezeli w ogole) ziol suszonych.
Jak juz sie zaczal zachwycac zapachem suszonej bazylii ( ktora nie ma nawet 1/100 aromatu swiezej) wachajac w ktoryms programie torebke, to mnie az telepac zaczelo.
Makłowicz z dwóch względów:
1. Zamysł kulinarnych podróży jest bardzo ciekawy, demonstruje bardzo różnorodną kuchnię i ciekawe zakątki;
2. Makłowicz ma zmysł do telewizji, co udowodnił otrzymaniem nagrody (bodajże superjedynki) za osobowość roku.
1. Zamysł kulinarnych podróży jest bardzo ciekawy, demonstruje bardzo różnorodną kuchnię i ciekawe zakątki;
2. Makłowicz ma zmysł do telewizji, co udowodnił otrzymaniem nagrody (bodajże superjedynki) za osobowość roku.
- GreenHornet
Dla mnie Okrasa jest kucharzem (dobrze gotuje), Maklowicz smakoszem (kocha dobre jedzenie). Sprawa jest taka, ze Maklowicz jest medialny a Okrasa ni w zab.
That's that.
That's that.