A jednak rodzice...
Re: A jednak rodzice...
Ja ze swoimi jakos nie mam problemow, jak bylem malucki to strasznie truli ze pozno i spac, teraz nie mam problemow z wyjsciem gdzies pozno, wyjazdem czy czym kolwiek. Moze dlatego, ze mi ufaja i widza, ze nie zrobie niczego bardzo glupiego. Bo pewnie swoje i tak wiedza. Kochany mlody alkoholik rodzicow. Nie no zartuje
Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas
Nienawidze pytan ojego taty:
T:I co jak było w szkole? (głaska mnie po głowie :/)
J:Dobrze.
T:Jakas piateczka czy coś.
J:Nieee.
T:A moze cwaja (czyt. jedynka)
J:Nieeeee.
T:A moze uwaga?
J:No mowie ze w szkole dobrze.
I jak tu nie wyjsc z równowagi?
T:I co jak było w szkole? (głaska mnie po głowie :/)
J:Dobrze.
T:Jakas piateczka czy coś.
J:Nieee.
T:A moze cwaja (czyt. jedynka)
J:Nieeeee.
T:A moze uwaga?
J:No mowie ze w szkole dobrze.
I jak tu nie wyjsc z równowagi?
Najlepiej to sie zaszyc i nie słuchac rodziców
- Niezawodny
Jestescie troche pusci chociaz ja w waszym wieku tez bylem za buntem itd. Kiedys zrozumiecie, jak wazni sa rodzice.
The man who is swimming against the stream knows the strength of it.
nie! posłuchaj! nie każdy młody człowiek jest debilem, bez przesady...
Siedze sobie wczoraj w pokoju, nabilem fifke (lufke dla niewiedzacych ocb, sluzaca do palenia trawki, nie trawka to nie narkotyk:P) Biore sobie buszka i nagle starsza wpada do mnie do pokoju (wie, ze pale, ale nie jestem na tyle beszczelny, zeby robic to w jej obecnosci) i mowi do mnie, uwaga!: Daj mi bucha. Oboje sie zjaralismy i z takim bananem na twarzy do mnie: Co Kamyk, fajeczke zapalilmy, nie? (ja juz swoich fajek nie mialem). Potem poszla na chwile do kuchni, wiec skorzystalem z wolnego czasu, dokonczylem robic bit, podlaczylem mikrofon i sobie cos tam nagrywam. Nagla starsza wpada spowrotem i nagralismy razem jeden kawalek, to dopiero mialem wykret