Ulubiony wokalista, ulubiona wokalistka
- Niezawodny
Ulubiony wokalista, ulubiona wokalistka
Z muzyki mainstreamowej moja ulubiona wokalistka jest Dido, lubie tez Andree z The Corrs no i oczywiscie nie zapominajmy o Britney Spears.
W zasadzie wszystkie podobaja mi sie fizycznie. Dziwne no nie? Jak gusta muzyczne ida za gustami "innymi", mam wrazenie ze w ogole spora czesc tej machiny napedzana jest nasza seksualnoscia, a nie gustem muzycznym.
Z meskich wokali: taki pan jak John Wetton pewnie nikomu nic nie powie, ale jakbym sie posluzyl przykladem:
JW byla zalozycielem i spiewal w zespole o nazwie Asia (nie tylko w tym) i znany jest ich taki szlagier - "Heat of the moment". Powinniscie znac.
Lubie Briana Adamsa (on cos gra jeszcze?).
I kogo by tu jeszcze:(zeby bylo 3/3) o! Bardzo lubie takiego kolesia co wystepowal pod wieloma roznymi pseudo:
Prince, The Artist Previosly Known As Prince(czy jakos tak} a ostatnio chyba samo The Artist
W zasadzie wszystkie podobaja mi sie fizycznie. Dziwne no nie? Jak gusta muzyczne ida za gustami "innymi", mam wrazenie ze w ogole spora czesc tej machiny napedzana jest nasza seksualnoscia, a nie gustem muzycznym.
Z meskich wokali: taki pan jak John Wetton pewnie nikomu nic nie powie, ale jakbym sie posluzyl przykladem:
JW byla zalozycielem i spiewal w zespole o nazwie Asia (nie tylko w tym) i znany jest ich taki szlagier - "Heat of the moment". Powinniscie znac.
Lubie Briana Adamsa (on cos gra jeszcze?).
I kogo by tu jeszcze:(zeby bylo 3/3) o! Bardzo lubie takiego kolesia co wystepowal pod wieloma roznymi pseudo:
Prince, The Artist Previosly Known As Prince(czy jakos tak} a ostatnio chyba samo The Artist
The man who is swimming against the stream knows the strength of it.
Re: Ulubiony wokalista, ulubiona wokalistka
Sally Oldfield, Beverley Craven, Anna Maria Jopek,
Freddy Mercury, Barry White, Bobby McFerrin, Krzysztof Cugowski, Mieczysław Szcześniak, Stan Borys
Freddy Mercury, Barry White, Bobby McFerrin, Krzysztof Cugowski, Mieczysław Szcześniak, Stan Borys
Unregistered
- GreenHornet
Urszula Dudziak (hmmm to bardziej w kierunku jazzu), Basia Trzetrzelewska, czyli i Matt Bianco (choć powinno być na odwrót, ale co tam patriotyzm górą), Fish, Mike Hucknall z Simply Red (uwielbiam ten zespół).
Ulubione wokalistki i wokaliści z muzyki popularnej?? No to będzie tak:
wokalistki: Anna Maria Jopek, Alanis Morisette, Renata Przemyk
wokaliści: Brian Adams, Leonard Cohen, Jacek Kaczmarski
wokalistki: Anna Maria Jopek, Alanis Morisette, Renata Przemyk
wokaliści: Brian Adams, Leonard Cohen, Jacek Kaczmarski
no więc w ograniczeniu do 3 w kategorii "całokształt"
uwzględniając polskie akcenty wygląda to tak:
One: Kate Bush, Madonna i Kora
Oni: Czesław Niemen, Sting i... Grzegorz Ciechowski...
uwzględniając polskie akcenty wygląda to tak:
One: Kate Bush, Madonna i Kora
Oni: Czesław Niemen, Sting i... Grzegorz Ciechowski...
Nie ma dobrych kierowców, są tylko tacy, którzy zawsze wracają do domu.
Dziekuje wszystkim za ich ulubiencow
Nie mam. to źle?..
Moi ulubiency, to
Janis Joplin
Christina Aguilera
Dido
Bryan Adams
Bruce Springsteen
I PHIL COLLINS
Janis Joplin
Christina Aguilera
Dido
Bryan Adams
Bruce Springsteen
I PHIL COLLINS
Polece z głowy bez przemyśleń głębszych:
Phil Collins (musi być), Peter Steele, Mike Patton
Sinead O'Connor, Enya, Sharon den Adel.
Z tym że nie są to strice ulubieni wokaliści/tki bo takowych nie mam.
Phil Collins (musi być), Peter Steele, Mike Patton
Sinead O'Connor, Enya, Sharon den Adel.
Z tym że nie są to strice ulubieni wokaliści/tki bo takowych nie mam.
Zaćmiło mnie i nie umiałem trzeciej wokalistki wymyśleć. Ogólnie palnąłem dość głupio, bo wokalistke Within Temptation, ale pasowała mi jakoś do pozostałych. Chodzi o klimat jaki osiągają w swoich piosnekach. Taki... "marzycielski" czasem. Przyjemnie sie słucha.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.