Laboratorium Dextera
Re: Laboratorium Dextera
La ??? a nie El Chupacabra ? (meeeeeeeeeeee..!)
Ja uwielbiam odcinki z Mandarkiem, a szczegolnie ten, w ktorym Dexter zaprasza rywala do laboratorium, zeby tamten zniszczyl go..
Ja uwielbiam odcinki z Mandarkiem, a szczegolnie ten, w ktorym Dexter zaprasza rywala do laboratorium, zeby tamten zniszczyl go..
La Chupachabre (meee) bardzo lubie, taki słodki mały potworek...
Kasalagupagupa też lubię.
Uwielbiam pierwsze odcinki, tych nowych nie lubie, stają się nudne i zupełnie niedexterowate.
Kasalagupagupa też lubię.
Uwielbiam pierwsze odcinki, tych nowych nie lubie, stają się nudne i zupełnie niedexterowate.
Mi się najbardziej podobał odcinek śpiewany przez DeeDee o dorastaniu Dextera. I wogóle kiedyś puścili taką fajną serię odcinków, których zazwyczaj nie puszczają.
Mi sie tam najbardziej podobal ten odcinek kiedy Dexter dal zezwolenie DeeDee na wejscie do swojego laboratorium, i ona uczyla go tanczyc. Pamietam ze plakalam ze smiechu jak ogladalam te plynne ruchy a taniec tak mi sie spodobal ze do tej pory chodze i przebieram nozkami tak jak ona
- GreenHornet
A mój ulubiony odcinek to ten, w którym w Dexterze zakochuje się jakaś dziewczyneczka z pluszowym misiem i łazi za nim aż do końca odcinka
Niezapomniany jest lista spraw do wykonania przez Dextera (było to - zdaje się - gdy śmierć mu zajrzała w oczy:
1. Zlikwidować głód na świecie.
2. Posprzątać pokój.
3. Odrobić lekcje.
4. Zlikwidować broń atomową ... itd.
Nie chodzi o konkretne prace, ale o skalę ważności. Teraz jak gonimy dzieci do sprzątania, to radzimy aby sobie darowały likwidację głodu itp., a zajęły się poważniejszymi sprawami - czyli sprzątaniem.
1. Zlikwidować głód na świecie.
2. Posprzątać pokój.
3. Odrobić lekcje.
4. Zlikwidować broń atomową ... itd.
Nie chodzi o konkretne prace, ale o skalę ważności. Teraz jak gonimy dzieci do sprzątania, to radzimy aby sobie darowały likwidację głodu itp., a zajęły się poważniejszymi sprawami - czyli sprzątaniem.