Czarny humor
Re: Czarny humor
Twierdzono:
Średnica promienia zakrętki osi docisku piasty mimośrodu sworznia centroidy lepkości dynamicznej wałku oporowego przepływu naddźwiękowego hydrolizy dopełnienia dzielnika masy fotodiody granitolu naprężenia impedancji i hartowności kompresji jednomianu jaskrawości stożka oporu elipsoidy kątownicy elektryzacji obiegu obrotowego pryzmatoidy obiegu zewnętrznego resublimacji naporu stycznego teflonu objętości krytycznej graniastosłupa wynosi zawsze 1.
Dowód:
O, nie, już nie mam siły...
Średnica promienia zakrętki osi docisku piasty mimośrodu sworznia centroidy lepkości dynamicznej wałku oporowego przepływu naddźwiękowego hydrolizy dopełnienia dzielnika masy fotodiody granitolu naprężenia impedancji i hartowności kompresji jednomianu jaskrawości stożka oporu elipsoidy kątownicy elektryzacji obiegu obrotowego pryzmatoidy obiegu zewnętrznego resublimacji naporu stycznego teflonu objętości krytycznej graniastosłupa wynosi zawsze 1.
Dowód:
O, nie, już nie mam siły...
Szpital, poczekalnie przed porodówką. W stronę oczekującego meżczyzny idzie lekarz i ciągnie za sobą noworodka. Dziecko obija się o wystające sprzęty, kolumny i krzesła. Zrozpaczony ojciec krzyczy "Co pan robi?!, a lekarz na to: "Żartowałem, zmarło przy porodzie..."
Ojciec kąpie dziecko. Do łazienki wchodzi matka i pyta:
- Czemu trzymasz małego za nogę?!
- A co, mam się poparzyć?!
- Czemu trzymasz małego za nogę?!
- A co, mam się poparzyć?!
Na bezludnej wyspie ląduje 50 panów i 1 pani. Po miesiącu pani mówi:
- Panowie dość tych świństw! I wiesza się na drzewie.
Po następnym miesiącu jeden z panów mówi:
- Panowie dość tych świństw, zakopujemy kobietę!
- Panowie dość świństw, odkopujemy kobietę!
- Panowie dość tych świństw! I wiesza się na drzewie.
- Panowie dość tych świństw, zakopujemy kobietę!
- Panowie dość świństw, odkopujemy kobietę!
Przed zamkiem w Malborku stoi dwóch rycerzy w pełnych zbrojach. Nagle nad ich głowami przeleciał bombowiec, spuścił bombę na zamek.
Cały zamek się rozsypał. Rycerze się powywracali, wstają otrzepują się z kurzu, jeden z nich sięga do kieszeni i wyciąga papierosy:
- No, to po Malborku ?
Cały zamek się rozsypał. Rycerze się powywracali, wstają otrzepują się z kurzu, jeden z nich sięga do kieszeni i wyciąga papierosy:
- No, to po Malborku ?
Walec drogowy przygniótł faceta do ściany.
Kierowca walca wychyla się z kabiny i krzyczy:
- Coś tak stary oczy wybałuszył - walca nie widziałeś?
Kierowca walca wychyla się z kabiny i krzyczy:
- Coś tak stary oczy wybałuszył - walca nie widziałeś?
- Dzień dobry, jak pan się nazywa?
- Jan Sraczka
- Bardzo rzadkie nazwisko!
- Jan Sraczka
- Bardzo rzadkie nazwisko!
Unregistered
Rząd Ukrainy zastanawia się co zrobić z ziemią wokół Czernobyla.
- Nie możemy tam nic uprawiać, ani ziemniaków, ani kukurydzy...
- Możemy zasiać tytoń, a na paczkach papierosów umieścimy napis: "Ministerstwo Zdrowia ostrzega po raz ostatni"
- Nie możemy tam nic uprawiać, ani ziemniaków, ani kukurydzy...
- Możemy zasiać tytoń, a na paczkach papierosów umieścimy napis: "Ministerstwo Zdrowia ostrzega po raz ostatni"
Jedzie chłop furmanką z sianem koło autostrady. Nagle wyprzedza go motocyklista bez głowy. Jedzie jeszcze kawałek i znowu wyprzedza go motocyklista bez głowy. Powtarza się to parę razy, aż w końcu chłop wola do baby:
- Stacha, kosa nam się przekrzywiła !
- Stacha, kosa nam się przekrzywiła !