Hmm, pewnie znacie The Verve pewnie znacie Oasis. Pewnie nawet lubicie.
Moim ulubionym zespolem tego nurtu (a moze niekoniecznie tego) jest taki zespol Mercury Rev (album Deserter's Song).
Spokojna fajna muzyka. Glos wokalisty jest nieco hmm nietypowy
Wyspy Brytyjskie i USA
Re: Wyspy Brytyjskie i USA
Chumbawumba jest z wysp?
Ciekawe toto co graja.
"I get knock down..."
a teraz to nowe, w stylu Mobyego troche.
Wlasnie Moby jest chyba tez z Wysp?
Uwielbiam tego kolesia. I jak przy producentach jestesmy to jeszcze Fatboy Slim. W zasadzie "muzyka srodka".
Ciekawe toto co graja.
"I get knock down..."
a teraz to nowe, w stylu Mobyego troche.
Wlasnie Moby jest chyba tez z Wysp?
Uwielbiam tego kolesia. I jak przy producentach jestesmy to jeszcze Fatboy Slim. W zasadzie "muzyka srodka".
Fatoby Slim jest z USA. Moby chyba też...
Co do muzyki z Wysp ostatnio jakoś jadąc samochodem byłą audycja o Faithless (m. in. z Dido powiązania).
Poza tym nowa fala brytyjskiego rocka np. Dandy Warhols, również ostatnio cośtam mi sie obiło...
Co do muzyki z Wysp ostatnio jakoś jadąc samochodem byłą audycja o Faithless (m. in. z Dido powiązania).
Poza tym nowa fala brytyjskiego rocka np. Dandy Warhols, również ostatnio cośtam mi sie obiło...
Nie ma dobrych kierowców, są tylko tacy, którzy zawsze wracają do domu.
A Faithless znam oczywiscie - powiazania sa takie ze glowny producent grupy niejaki Rollo (gitarka) jest rodzonym bratem Dido (i bral ja do Faithless do chorkow).
Genialny rytm ma kawalek (chyba najbardziej znany) God is a DJ. Nie w sensie stopnia skomplikowania tylko zapadalnosci w ucho.
Genialny rytm ma kawalek (chyba najbardziej znany) God is a DJ. Nie w sensie stopnia skomplikowania tylko zapadalnosci w ucho.
Podpisu brak.
TEXAS.
Zna ktos?
Sa ze Szkocji.
Szalenczo podoba mi sie wokalistka - Sharleen Spiteri - i jej glos.
Zna ktos?
Sa ze Szkocji.
Szalenczo podoba mi sie wokalistka - Sharleen Spiteri - i jej glos.