Nunchaku

Awatar użytkownika
Vavin

Re: Nunchaku

Post autor: Vavin » śr sie 26, 2020 4:36 pm

Po prostu kurwa zalamka Ja widze coraz wiecej takich ludzi na ulicy:) Ostatnio do nas wyskoczyl dres z kama:) Wszystko bylo by pieknie ladnie gdyby kama nie byla zrobiona z kawalka drutu zespawanego z sierpem A w dodatku chlopak trzymal je ostrzem do siebie. Nic nie zrobil schowal i poszedl jak mu wytlumaczono ze jest zalosny Po prostu sie czuje jak w filmie w tym kraju

Awatar użytkownika
Waldemar

Post autor: Waldemar » śr sie 26, 2020 7:43 pm

Ja kiedys mialem nunczako, ale obilem sie po plecach i sprzedalem kumplowi. on zrobil to samo...

Awatar użytkownika
Thales

Post autor: Thales » śr sie 26, 2020 8:46 pm

Nie będe pisał ile ćwiczę itd. bo wszystkie posty w tym stylu są objechane na tym forum ale wiem jedno na swiom przypadku że lepiej mieć to "szpanerskie" i "bezsensowne" jak to niekórzy piszą nun naprzeciw grupce kolesi którzy niedaj Boże są uzbrojeni dajmy na to w kosy. A jeżeli chodzi o rozmiary "patyków" to faktycznie można je conajwyżej w plecaku nosić...

Awatar użytkownika
Salin

Post autor: Salin » śr sie 26, 2020 11:34 pm

Mimo ze machalem se nunczakiem.....to na kilku kolesi z nozykami....wolalbym miec klamke przy sobie....ewentualnie jakies uzi. Ale ja to jakis pojebany moze jestem.
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spi

Awatar użytkownika
Waldemar

Post autor: Waldemar » czw sie 27, 2020 2:28 am

Ja bym chcial miec dluga droge przed soba i dobre buty do biegania, najlepsza bron na ulice.

Awatar użytkownika
Salin

Post autor: Salin » czw sie 27, 2020 6:56 am

No tak naprawde to ja bym wolal obstawe za plecami w postaci paru gosciu z gromu(z full wyposazeniem bojowym). Ale dobre buty i czysta droga tez ujda.
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spi

ODPOWIEDZ