Berlin
Berlin
W dobie covid to takie troche pisanie na wodzie ale... Berlin. Chce sie tam wybrac np latem
zy ktos moze mi polecic dobre strony o tym miescie?
i w ogole jakies cieawe miejsca, ale główne atrakcje turystyczne, tylko tam, gdzie jest spokojniej, ale tez ciekawie
zy ktos moze mi polecic dobre strony o tym miescie?
i w ogole jakies cieawe miejsca, ale główne atrakcje turystyczne, tylko tam, gdzie jest spokojniej, ale tez ciekawie
Re: Berlin
Co tam planujesz?
Zwiedzać?
Imprezować?
Zakupować?
Zwiedzać?
Imprezować?
Zakupować?
Check Point Charlie koniecznie!!!!!
mogę polecić świetny hotel w Berlinie, część sieci Accor Hotels - Etap Hotel. Jest ich w Berlinie kilka i łatwo można wybrać lokalizację Tobie odpowiadającą. Są tanie a przy tym czyste i schludne oraz serwują pyszne śniadania , a to chyba najważniejsze. Można rezerwować online, można zadzwonić, obsługa mówi po angielsku. My się tam zawsze zatrzymujemy i bardzo sobie chwalimy.
a to jest hotel, czy bardziej hostel czy schronisko mlodziezowe??
W Niemczech działa doskonale zoorganizowany system schronisk młodziezowych (ha ha ha tam do 35 roku życia)
Standard z reguły jest dobry, ceny są niskie i normalnie można wynająć pokój dwuosobowy z łazienką i ze śniadankiem
Byłem kilka lat temu i to co zastałam było lepsze od wielu hoteli w Polsce, jest ich mnóstwo w Niemchech, część z nich to malownicze dworki, piekne zabytkowe kamienice itp, z reguły usytuowane w dobrej lokalizacji.
Standard z reguły jest dobry, ceny są niskie i normalnie można wynająć pokój dwuosobowy z łazienką i ze śniadankiem
Byłem kilka lat temu i to co zastałam było lepsze od wielu hoteli w Polsce, jest ich mnóstwo w Niemchech, część z nich to malownicze dworki, piekne zabytkowe kamienice itp, z reguły usytuowane w dobrej lokalizacji.
a tak na marginesie - czy w Polsce powyzej pewnej granicy odmawiaja noclegu w schroniskach, czy jest po prostu inna cena!
Podpisu brak.
Nie mam pojęcia jak jest w Polsce
W każdym razie za granicą musisz mieć międzynarodową legitymację schronisk młodzieżowych.
W Niemczech do pewnego wieku jest taniej potem drożej, a powyżej 35 nie przyjmują zdaje się wcale.
W każdym razie za granicą musisz mieć międzynarodową legitymację schronisk młodzieżowych.
W Niemczech do pewnego wieku jest taniej potem drożej, a powyżej 35 nie przyjmują zdaje się wcale.
dobrze, ze jeszcze nie jestem taki stary
powyżej 35lat też przyjmują........tyle że ceny mają uzależnione właśnie od wieku........a międzynarodowa legitka wcale nie jest konieczna......przynajmniej nie w Berlinie.......tak było jeszcze 1,5 roku temu........chyba że coś się zmieniło......